tisdag 7 oktober 2008

Var ska McCain titta i kväll?

Det lär inte slås några tittarrekord i samband med kvällens debatt, den andra i ordningen mellan presidentkandidaterna John McCain och Barack Obama. Trots att McCain-lägret gjord vad det kunnat för att elda på stämningen (se förra inlägget), så är stämningen inför debatten ganska avslagen. Fokus här är istället den finansiella krisen.

Det ska dock bli intressant om John McCain fortsätter med sin smutskastning när han nu ska stå öga mot öga med sin motståndare. Sannolikt blir tonläget något mildare...

Dessutom spekulerar i amerikanska medier i om McCain kommer att titta på Obama den här gången. Under förra debatten bevärdigade McCain inte Obama med en blick, samtidigt som Obama vände sig direkt till McCain med både tal och ögonkast vid ett flertal tillfällen.

I går på TV-kanalen NBC jämförde man kroppspråk, gester, ansiktsuttryck med mera mellan de fyra kandidaterna. Jämförelsen utföll inte till McCains fördel om man säger så. Palin däremot beskrevs som levande och uttrycksfull. Både hon och Biden skrattade eller log ofta med varandra under sin debatt. Inte bara mot varandra. Om ni fattar skillnaden.

Inga kommentarer: