måndag 20 september 2010

Dancing with the Stars featuring Bristol Palin

I kväll är det premiär för den nya säsongen av ABC:s Dancing with the Stars och bland de tolv stjärnorna som ska dansa med professionella partners finns Bristol Palin, dotter till Sarah.

Som ni kanske kommer ihåg blev Bristol rejält omskriven för drygt två år sedan. John McCain hade precis, till allas förvåning, utsett Alaskas dåvarande guvernör till sin vice president-kandidat. Sarah Palin hade gjort sig känd som en konservativ kristen med profilerade och hade uttalat sig skarpt mot till exempel sex före äktenskapet, liksom mot sexualundervisning i skolorna och mot preventivmedel och aborter. Istället predikade hon avhållsamhet.

Det blev med andra ord rätt pinsamt när det strax efter utnämningen avslöjades att den 17-åriga dottern Bristol var gravid. Men likt mycket annat, lyckades Sarah Palin krångla sig ur situationen på något sätt. Det unga paret - Bristol och Levi Johnston - gick ut och berättade att de skulle gifta sig med varandra.

Sonen Tripp föddes sedan i december 2008 och några månader sedan bröt paret upp. De hade en snabb återförening för en tid sedan, men skilde sig igen efter bara några dagar.

Nu kommer dock strålkastarljuset åter att riktas mot Bristol. Hon är en av stjärnorna i Dancin with the Stars, som drar igång på prine time-tid i kväll. Hon ska dansa med Mark Ballas och inför premiären har hon bland annat sagt:

"I knew the dancing would be hard, but (questioning) has been non stop. The same questions over and over about my mom".

Hon klagar också över att hennes fötter värker och att hon behöver ha "an attitude".

Bland hennes motståndare i dansens virvlar finns sådana storheter som Michael Bolton (sångare) och David Hasselhoff (skådis i bl a Baywatch).

Mer info för den dansintresserade finns på ABC:s webbplats.

4 kommentarer:

Olle J. sa...

Ställer de frågor till Jennifer Grey angående hennes näsa? Där har vi den riktiga skandalen i sammanhanget!

Peter sa...

"After recovering from thyroid cancer and old neck and spinal injuries, she has a new outlook". (USA Today i dag). Kan det vara det som åsyftas. Har ingen riktig koll på hennes näsa. men hon är med i tävlingen. Och med tanke på att hon tidigare tydligen spelat med i en film som heter Dirty Dansing borde hon ha rätt goda chanser...

Olle J. sa...

Jag ser att den pop-kulturella referensen gick rakt över huvudet på dig, Peter.

Jennifer Grey slog igenom i dansfilmen "Dirty Dancing", i den kvinnliga huvudrollen. På denna tid hade hon distinkt näsa. Några år senare gjorde hon det stora misstaget att gå med strömmen och operera näsan med syfte att få en sån där intetsägande näsa som tydligen uppskattas av Hollywoods rollbesättare.

Operationen slog tydligen inte väl ut och hon tvingades till en andra operation. Efter denna var det svårt för en del av hennes vänner att ens känna igen henne. Detta var givetvis ännu svårare för filmpubliken, som inte såg att det var stjärnan från "Dirty Dancing".

Hon har efteråt beskrivit operationen som sitt värsta misstag i karriären.

Peter sa...

Tack för informationen. Du har helt rätt i att jag har noll koll på det här. Jag gjorde helt andra saker på 1980-talet - och tittade på helt andra filmer.